Tillbyggnad & Utbyggnad av Hus i Haninge

Våra hantverkare hjälper dig med tillbyggnaden. Behöver ditt hus ett extra sovrum? Eller drömmer du kanske om en fullt isolerad vinterträdgård? Kanske vill du hyra ut boyta i källaren och behöver därför en separat entré? Vi kan ta hand om tillbyggnader som dessa och många andra. Gratis Prisförslag.

Bygga till hus

Hör av dig till oss via telefon, e-mail eller vårt kontaktformulär för att diskutera din tillbyggnad.

Bygga ut hus

Vi kan bygga ut altaner, garage, carports, takterrasser & m.m.

Bygga om hus

Få din villa eller sommarhus precis som du vill ha det genom en ombyggnation.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Utbyggnation & Tillbyggnation i Haninge Vi bygger om hus i bl.a. Söderby, Muskö, Jordbro, Kolartorp, Krigslida, Vendelsö & Skogås

  Varför bygga ut huset i Haninge?

  Ska familjen växa varpå ni behöver mer boyta? Vill du kanske ha mer utrymme för att kunna ägna dig åt en hobby? Eller kanske en altan som förlänger den tid på året då du kan sitta ute? Det finns många goda skäl till varför det är en bra idé att bygga ut huset. Inte minst höjer en tillbyggnad alltid fastighetsvärdet.

  Vi bygger alla typer av tillbyggnader

  • Separat entré
  • Skärmtak
  • Terrass, altan, uterum
  • Attefallstillbyggnad (upp till 15 kvadratmeter)
  • Extra rum
  • Balkong
  • Takkupa
  • Våningsplan
  • Burspråk

  Attefallstillbyggnad utan bygglov

  Visste du att du kan bygga ut ditt hus med max 15 kvadratmeter utan bygglov? Detta är vad som kallas för en Attefallstillbyggnad. Vi vill dock understryka att du bör kontakta byggnadskontoret hos kommunen oavsett om detta är den typ av tillbyggnad du vill göra. Det kan nämligen kräva bygglov om tillbyggnaden kommer att förändra utseendet på fastigheten i tillräcklig utsträckning.

  Ut-, tillbyggnader och renoveringar på alla fastighetstyper

  • Villa
  • Fritidshus
  • Torp
  • Sommarstuga
  • Sutterängsvåning
  • Radhus
  • Flerfamiljshus
  • 2-plansvilla
  • Garage

  Hur stora utbyggnader får jag göra?

  Hur stora tillbyggnader du är tillåten att göra på en fastighet finns angivet i fastighetens byggrätt. Det vanligaste är att tillbyggnader får göras med någonstans mellan 20-30% av den totala tomtytan.

  Kan jag få ROT-avdrag när jag bygger ut huset?

  Du kan få ROT-avdrag för utbyggnad av din bostad. Två grundläggande villkor som måste vara uppfyllda är att du är folkbokförd på adressen samt att du själv äger bostaden. Skattereduktionen för våra

  Kvalitetssäkrade utbyggnader av en skicklig totalentreprenör

  Att vi är en totalentreprenör innebär att du kan anlita oss för att genomföra din tillbyggnad från grundläggning till slutförande. Vi besitter själva rutin och kompetens för att driva små- såväl som storskaliga projekt och samarbetar med skickliga företag inom bland annat el, VVS och rörmokeri.

  Kontakta en väletablerad byggfirma

  Du kan ringa eller skriva till oss för att prata tillbyggnad med oss oavsett om du befinner dig i planeringsstadiet eller om du redan har en färdig ritning. Vi hjälper våra kunder där de befinner sig i processen. Oavsett hur långt du har kommit mynnar vårt samtal ut i att du får ett prisförslag, helt utan kostnad. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här