Renoveringar i Haninge

Genom att anlita oss kan du få en mer trivsam miljö att vistas i, oavsett om det handlar om din egen bostad eller dina företagslokaler. Vi arbetar efter dina individuella behov och önskemål, samtidigt som kvalitet och trygghet genomsyrar allt vårt arbete. Vi arbetar bl.a. i Tungelsta, Jordbro, Handen & Skogås. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera

Lång erfarenhet inom renovering med all kunskap som behövs.

Ombyggnationer

Vi arbetar med allt inom ombyggnation med möjlighet till helt fri utformning!

Tillbyggnader

Med en lång erfarenhet bakom oss tar vi oss an många olika tillbyggnationer, projekt och arbetsområden.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Renovering i Haninge Vi arbetar bl.a. i Söderby, Muskö, Jordbro, Kolartorp, Krigslida, Vendelsö & Skogås

  Professionalism hela vägen

  Att välja rätt byggföretag kan vara en svår uppgift. Det är viktigt att du väljer ett företag som är pålitligt och som du kan räkna med. Om du vill se till att du får ett så professionellt utfört renoveringsarbete som möjligt är vi rätt företag för dig. Vi är dessutom mycket kostnadseffektiva, utan att tumma på kvalitet.

  Vi hjälper dig med totalrenoveringen

  Ska du renovera hemma, renovera sommarstugan eller vill fräscha upp lägenheterna i din bostadsrättsförening? Kanske vill du att trappuppgången ska få dig ett riktigt lyft för att göra bostadshuset mer visuellt tilltalande? Vi erbjuder totalrenovering för alla typer av behov och lämnar alltid ett perfekt resultat bakom oss.

  Skräddarsydda lösningar för dina behov

  Inget uppdrag är det andra likt och detsamma gäller för kundernas önskemål. Därför ser vi till att lyssna till dina behov och därefter skapa skräddarsydda lösningar som lämpar sig så bra som möjligt. Vi har kunskap och erfarenhet av både inomhus- och utomhusrenoveringar och kan därför hjälpa dig med både garageuppfart och renovering av sovrum.

  Anlita oss i hela södra Stockholm

  Stockholm är en stad som är väldigt stor och många områden är inkluderade. Vi vill kunna erbjuda våra tjänster till så många människor som möjligt och erbjuder därför renoverings- och byggarbeten till alla inom Storstockholm. Hör av dig till oss så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att ro din idé i hamn.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Fackmannamässigt arbete

   Att utföra en renovering på egen hand är en svår uppgift som kräver kunskap. Risken är stor att det blir fel eller problem som tar tid att åtgärda. Genom att välja våra certifierade snickare kan du vara trygg med att arbetet blir fackmannamässigt utfört och godkänt varje gång. Vi jobbar på att ständigt ta fram nya och effektiva metoder, samtidigt som vi håller oss till rådande branschregler.

   Kunskap och förståelse för perfekta golv

   Golven utgör en mycket större del av vår boyta än man kan tro och när dessa blir slitna kan de dra ner hela intrycket. Våra duktiga golvläggare har det som krävs för att installera många olika typer av golv, t.ex. lamellparkett, kubbgolv, trägolv eller plattsättning.

   Kostnadsfria offerter och gratis rådgivning

   För oss är det viktigt att kunden alltid kan få snabba svar på sina frågor. Därför är du välkommen att höra av dig om du är i behov av kostnadsfri rådgivning och vägledning inför ditt projekt. Är det så att du vill bolla idéer där vi kan bistå med vår kunskap är vi också idel öra. Finner du det intressant ser vi till att du får en gratis offert med ett fast pris på uppdraget.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här