Köksrenovering i Haninge

Har du hittat det perfekta begagnade köket och behöver hjälp att byta kök, eller letar du efter någon som kan platsbygga en köksö? Du kan anlita oss för alla former av köksrenovering. Vi arbetar i bl.a. Haninge, Västerhaninge, Jordbro, Kolartorp, Krigslida, och även i resten av Stockholmsområdet. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Er Köksmontör!

– Vi erbjuder professionell hjälp att sätta & montera kök. Hör av er idag!

Lokal Köksspecialist

– En köksspecialist med lång erfarenhet av renoveringsarbeten!

Renovering av Kök

– En totalentreprenör som erbjuder helhetslösningar inom köksrenovering

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.






  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker du hjälp med att renovera ett kök i Haninge med omnejd? Anlita oss för köksmontering och slipp bekymra dig!

  Låt köket bli hemmets centrum

  Med ett trivsamt och fräscht kök kan köket lätt bli den plats där alla trivs bäst. Så vad behövs för att köket ska bli den plats du drömmer om? Är det ett köksbyte, en kaklad köksvägg eller en totalrenovering? Vänd dig till oss för en gratis offert.

  Har du aldrig förstått dig på hur man gör med IKEA stommar?

  Våra kökspecialister har flera års erfarenhet inom montering av alla kända köksleverantörer så som IKEA, Kvik, Marbodal & Ballingslöv.

  Behöver du totalentreprenad i Haninge?

  Du kan anlita oss för större och mindre arbeten som handlar om att renovera kök. Vid större arbeten erbjuder vi totalentreprenad. Vi använder oss då av erfarna hantverkare inom olika yrkesgrupper som finns i vårt kontaktnät. Det kan vara allt från målare eller snickare, till konstruktörer, experter på ventilation eller besiktningsmän. Vi står för kontakten, samordningen och projektledningen, och följer alltid dina idéer, din budget och din tidsplan.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!





   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!





    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här