Renovera Tvättstuga i Haninge

Är du i behov av tvättstugerenovering i Stockholmsområdet? Hör av dig till oss! Vi erbjuder alltid gratis offert och kan utföra större och mindre jobb för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vi arbetar i alla sorters fastigheter i bl.a. Haninge, Gudö, Vendelsö & Skogås. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Tvättstugerenovering

– Vi renoverar även tvättrum, tvätthus eller andra tvättlokaler i Haninge.

Renovera Badrum

– Vi utför allt inom badrumsrenovering samt vid toalett eller wc. Hör av dig för mera information.

Installation av Tvättmaskiner

– Installation av tvättmaskiner samt fastighetsmaskiner.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för en Tvättstugerenovering i Haninge? Vi renoverar tvättrum & tvättstugor i Söderby, Muskö, Jordbro, Vendelsö & Skogås

  Hur vill du ha ditt badrum i Haninge?

  Vi kan se över vvs & rörledningar, byta golvbrunnen och se till att det är vattenavvisande väggbeklädnad och golvbeläggning. Men mycket är upp till dig när det gäller ytskiktsrenoveringen. Vill du till exempel ha plastmatta som golvbeläggning eller är keramiska plattor eller kakling något som passar dig bättre? Och är det läge att installera vattenburen golvvärme när det ändå renoveras?

  Problem med tätskiktet? Hör av dig innan skadorna blir för stora

  Vi är experter på tätskikt i våtrum, fuktspärrar i våtutrymme med mera.

  Inred ett rum som du vill använda

  I tvättstugan kanske det behöver finnas tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel. Men hur ska de placeras och hur mycket plats det ska finnas för upphängning? Vill du ha rum för till exempel tvättkorg eller strykbräda? Det är upp till dig – och dina val kommer påverka hur väl du trivs i rummet. Har du ett badhus eller en badstuga utför vi gärna renoveringar även där.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här