Bygga & Hyra Ställning i Haninge, Stockholm

Ska du renovera din fasad eller är det kanske ett fönsterbyte på sommarstugan som det är dags för? När du ska arbeta på höga höjder är det mycket viktigt att du har tillgång till bra och godkänd utrustning. Det handlar inte bara om selen och verktyg, utan även byggställningar i Haninge.

Uthyrning av Ställning

Vi erbjuder trygga, moderna och stabila byggställningar inom alla kategorier – från rullställningar till ramställning och systemställning.

Montering av Byggställning

Vi ser till att transportera ut den byggställning du har valt, men vi kan också erbjuda montering av byggställningen på önskad plats.

Hyra Vindskydd & Inklädda Ställningar

Med oss blir det både roligare och enklare att renovera fastigheten eller företaget.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga & Hyra Byggställning i Haninge, Stockholm Hör av dig till oss om du har frågor om våra tjänster

  Etablerad ställningsbyggare i Haninge med kvalitetstänk

  Det finns många bra och professionella byggfirmor i Stockholm att välja mellan, men vill du vara säker på att du anlitar den bästa är det oss du ska vända dig till. Vi har många års erfarenhet av branschen och ett stort kontaktnät av hantverkare inom alla yrkesgrupper. Naturligtvis har vi också ett stort kvalitetstänk i allt vi tar oss an och arbetar med så lite påverkan på miljön som möjligt.

  Kontakta våra duktiga hantverkare idag

  Vi är mycket stolta över våra duktiga och utbildade hantverkare. När du väljer oss kan du vara säker på att alla hantverkare har den kunskap och utbildning som behövs för att klara av uppgiften. Med oss blir renoveringen lite lättare. Vi arbetar i Haninge, Handen, Vendelsö, Västerhaninge, Botkyrka, Tumba, Tyresö, Älta, Saltsjöbaden, Hägersten, Mälarhöjden, Älvsjö, Enskede, Nacka,

  Helhetslösningar för alla behov

  Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill att vi ska vara delaktiga i ditt projekt. Här hittar du både helhetslösningar som passar de flesta, men du kan också få hjälp med skräddarsydda lösningar efter just dina behov och önskemål. Du berättar bara för en av våra duktiga hantverkare vad du behöver och får därefter ett förslag på en lösning på dina problem. Hör av dig idag så hjälper vi dig!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Nyckelfärdigt – snabbt på plats

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Ett nyckelfärdigt hus kan passa om du behöver att ett hus snabbt står färdigt på plats, eller passa för en sommarstuga eller en annan mindre byggnad.

   Lösvirke – att bygga din dröm 

   Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål. Allt kan skräddarsys utifrån dina behov och du kan få full insyn och påverka ditt drömboende in i minsta detalj.

   Vad kostar ett hus?

   Vad ett hus kostar beror på en rad olika saker. Hur stort är ska det vara? Ska det platsbyggas? Är materialet trä eller sten? Finns det särskilda omständigheter där det ska byggas, behöver det till exempel utföras sprängarbete?

   Gratis offert

   Hör av dig till oss så får du en gratis offert med ett prisförslag för ditt husbygge.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här