Renovera Källare i Haninge

Att renovera källaren kan innebära att du kan göra om källaren till boyta. Källarrenoveringen gör dessutom att du kan höja fastighetsvärdet. Vi är en erfaren och pålitlig byggfirma som arbetar i hela Stockholmsområdet och gärna kommer till dig i Farsta, Tumba, Tullinge, Vega eller Älta. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Gör en ny Tvättstuga

– Skapa en ny tvättstuga för en bättre fungerande vardag. Kontakta oss idag.

Skapa Relaxavdelning

– Bygg om källaren för avkoppling. Vi kan bygga bastu, pool & annat.

Källarkonvertering

– Konvertera en källare för billiga kvadratmeter för uthyrning.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Funderar ni på att Renovera er Källare i Haninge? Vi har utfört källarrenoveringar i Söderby, Muskö, Jordbro, Vendelsö & Skogås

  Vad behöver din källare i Haninge?

  Med en källarkonvertering är det möjligt att omvandla källaren till boyta, men vad behövs egentligen för att just din källare ska gå att använda som du vill? Ibland kan det handla om att riva ut källaren och utföra bilning, alltså bila upp källargolvet och bygga något nytt från grunden. Det kan då också vara aktuellt att gräva ut källaren och sänka källargolvet, så att takhöjden gör att utrymmet blir lättare att använda.

  Källare med separat ingång

  Perfekt för tonårsbarn eller hyresgäster.

  Större och mindre arbeten inom källarrenovering

  Du kan vända dig till oss för större eller mindre arbeten med att renovera källare, oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening eller fastighetsägare. Vi arbetar för alla sorters kunder och med alla olika typer av fastigheter. Vill du renovera sutterängvåningen i villan eller bygga ut källaren i bostadsrättsföreningens fastighet? För vår del är det inga problem. Hör av dig så får du en gratis offert!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här