Tilläggsisolering i Haninge

Vi är byggföretaget i Haninge som genom smarta lösningar kan hjälpa dig spara pengar och få ett bekvämare inomhusklimat med hjälp av isolering. Vi ordnar så att din fastighet läcker mindre värme och hjälper dig samtidigt göra en insats för miljön i form av sänkta koldioxidutsläpp. Hör av dig för att få en kostnadsfri offert.

Isolera Inne- & Ytterpanel

Vi isolerar, byter & reparerar ytterpaneler & trähus. Kontakta oss!

Isolera Vind & Tak

Vi utför isolering av vindar & tak. Både inomhus och utomhus. 

Fasadrenovering

Byggfirman utför tilläggsisoleringar & renoverar fasader.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Isolera i Haninge? Allt inom tilläggsisolering i bl.a. Söderby, Muskö, Jordbro, Kolartorp, Krigslida, Vendelsö & Skogås

  Sänk dina elkostnader med bättre isolering i Haninge

  Bara genom att utföra en enkel renovering av din fastighets vindsbjälklag kan du spara flera tusenlappar per år. Just tilläggsisoleringar av vindar är för övrigt en av de vanligaste typerna av isoleringar vi utför. Skälet till detta är dels att det innebär en relativt liten initial investering, samt att den mesta värmen försvinner uppåt.

  Isolering för din fastighet

  Vi genomför in- och utvändiga tilläggsisoleringar i fastigheter som: Sommarstugor, villor, radhus, 2-planshus, mindre hyreshus, kontorsfastigheter, fritidshus & flerfamiljshus.

  Vi hanterar alla typer av system för isoleringar

  Vi har kompetens för att montera alla slags isoleringar både in- och utvändigt. Vilket är bästa sättet att tilläggsisolera din fastighet? Det är svårt att säga något generellt om detta. Vilken typ av isolering som är bäst beror helt enkelt på de tekniska förutsättningarna i din fastighet. Du är välkommen att kontakta oss så kan vi titta närmare på detta och ta fram en offert åt dig utan kostnad.

  • Cellulosa
  • Mineralull
  • Cellplast
  • Blåsisolering
  • Isopor

  Dra nytta av ROT-avdraget när du tilläggsisolerar din bostad

  Är du till exempel en villaägare som vill ha hjälp med tilläggsisolering? Då kan en investering som redan kommer att spara pengar bli ännu bättre. Tilläggsisoleringar på din bostad ger dig rätt till ROT-avdraget. Kontakta oss så berättar vi mer.

  Hör av dig till oss för att få ett gratis prisförslag

  Vill du få reda på vad det skulle kosta att isolera din fastighet? Kontakta oss och berätta hur förutsättningarna ser ut så återkopplar vi till dig med en kostnadsfri offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här