Panelbyten i Haninge

Har du en fastighet med en fasad som behöver repareras, renoveras, bytas ut eller bara fräschas upp? Då har du hittat rätt. Vi är en välrenommerad byggfirma i Haninge med många år i branschen som har vår bas i Haninge. Vi utför panelbyten och andra fasadtjänster i södra Stockholm i lokalområden som Vendelsö, Lötkärr, Vega, Dalarö och Gudö. Vi erbjuder fackmannamässiga, kostnadseffektiva lösningar inom fasadrenovering till alla våra kunder. Hör av dig för att få en kostnadsfri offert.

Byta Ytterpanel

Vi renoverar, byter & reparerar ytterpaneler & trähus, tar bort ruttna plankor, målar om fasader & m.m.

Byta Innerpanel

Vi utför byten av paneler inomhus i bl.a kök, vardagsrum, sovrum & m.m.

Tilläggsisolering

Byggfirman utför tilläggsisoleringar & renoverar fasader, en bra åtgärd om du vill göra ditt hem.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Byta en Panel i Haninge? Vi Byter Paneler i bl.a. Söderby, Muskö, Jordbro, Kolartorp, Krigslida, Vendelsö & Skogås

  Fasaden är det första dina besökare ser

  Hur fasaden ser ut är viktigt oavsett om det handlar om ditt hem eller ett företag. Vi ger dig alltid professionella resultat som håller och ser bra ut för lång tid framöver.

  Totalentreprenad för panelbyten

  Vi renoverar, byter och reparerar ytterpaneler, tar bort ruttna plankor, målar om fasader och mycket annat. Av oss kan du få totalentreprenad för alla fasadtjänster. Det betyder att vi kan fixa allt från snickeri till fogning, tilläggsisolering och mycket annat. Eftersom vi har tillgång till egen byggställning och ett arbetslag med all kompetens som krävs blir det enklare för dig. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer.

  Effektiv styrning ger effektivt utförda fasadarbeten

  Fasadarbeten kan vara mer eller mindre omfattande men man tjänar alltid pengar och tid på effektiv styrning mellan alla yrkesgrupper. När du anlitar oss får du en kontaktperson hos oss som du kan föra dialog med genom hela arbetsprocessen. Kontaktpersonen fungerar också som projektledare och säkerställer att arbetet flyter på, på effektivast möjliga vis. Rätt personal finns hela tiden på plats för det aktuella arbetsmomentet. Det gör att det både blir billigare för dig, samtidigt som arbetet slutförs snabbare.

  Våra kundgrupper

  Vi hjälper privatpersoner, företagare, BRF:er och fastighetsutvecklare. Om du har en fasad som behöver en ansiktslyftning är du en av våra potentiella kunder. Vi kan blicka tillbaka på lyckade kundprojekt i bland annat Länna, Gudö, Dalarö och Tyresta. Vill du veta vad några av våra tidigare kunder sagt om oss innan du bestämmer dig? Vi delar gärna med oss av omdömen från tidigare kunder, det är bara att fråga.

  Vad kostar ett panelbyte i Haninge?

  Det beror förstås på många olika saker såsom materialval, hur stort arbetet är och vilka typer av maskiner och personal som behöver finnas på plats. Kontakta oss för att få en prisuppskattning utan kostnad. Vid särskilt omfattande arbeten väntar vi med att ge definitiva prisuppgifter tills dess att vi undersökt förutsättningarna på plats. Alldeles oavsett får du en offert helt utan kostnad och det är priset i den som gäller när arbetet är klart. Inga dolda kostnader eller avgifter tillkommer. Välkommen!

  Fasadarbeten med ROT-avdrag, är det möjligt?

  Du kan sänka kostnaden för ett fasadarbete om det är så att fasaden som ska renoveras, bytas ut eller lagas är fasaden på ditt hem. I sådana fall kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 30%. Ta gärna kontakt med Skatteverket redan i planeringsstadiet för att säkerställa att du har rätt att göra avdraget. Om du får det så hjälper vi dig gärna med pappersarbetet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här