Stomresning i Haninge, Stockholm

Letar du efter en lokal byggfirma som kan hjälpa dig med stomresning? Då står vi redo att ta oss an uppgiften. Vi är en lokal byggentreprenad som arbetar i Stockholm och som erbjuder högkvalitativa lösningar för alla behov!

Byggnation av Husstomme

Våra hantverkare hjälper dig att resa stommar till ditt hus, så att du får en tät bostad med väggar, bärande väggar, undertak och takstolar.

Stombyggare

Med oss får du en komplett och heltäckande lösning varje gång.

Bygga Hus

Garanterad kundnöjdhet med vår garanti!

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Montering av Husstommar i Haninge, Stockholm! Professionell och kunnig byggfirma med totalentreprenad

  Vi gör det enkelt att bygga hus

  Stomresning är ett måste i samband med att du ska bygga ett hus. Det är en rolig del av projektet, men också en av de absolut svåraste. Vi hjälper dig med stomresningen och ser till att arbetet blir korrekt utfört. Vi reser väggar, bärande väggar inne i din bostad och ser till att taket hamnar på sin plats. Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster eller om du vill boka in en hantverkare som kommer ut till dig.

  Ansvarsförsäkring för din trygghet

  Det finns många bra och pålitliga byggfirmor i Stockholm att välja mellan, men vill du vara säker på att du har anlitat den absolut bästa är det vårt byggföretag du ska satsa på. Här hittar du utbildade hantverkare, F-skatt för ROT-avdrag och en heltäckande ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme.

  Vi erbjuder:

  • Professionell stomresning
  • Ansvarsförsäkring
  • F-skatt med ROT-avdrag
  • 100 % nöjd kundgaranti
  • Stomresning för alla kundgrupper
  • Kostnadsfria offerter

  Kostnadsfria platsbesök av utbildad handledare

  Med vår byggfirma i Stockholm kan du få hjälp med allt från resning av stommar till renovering av kök, badrum eller isolering av källare och vind. Vi åtar oss uppdrag av alla storlekar och hjälper både företagare, fastighetsägare och privatpersoner. När du kontaktar oss för hjälp med stomresning bokar vi in ett kostnadsfritt platsbesök. Alla våra platsbesök leds av en utbildad fackman med mångårig erfarenhet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här