Badrumsrenovering i Haninge

Är ditt badrum i behov av renovering? Vi har totalentreprenad av badrumsrenovering och hjälper gärna dig som finns i Söderby, Muskö, Jordbro, Kolartorp, Krigslida, Vendelsö, Skogås eller någon annanstans i Haningetrakten i Stockholm.Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovering av Badrum

Allt kan bli som du vill ha det

Kakelsättning

Helkaklat eller kakling som bara är i delar av rummet? Vi ordnar det!

Toalettrenovering

Vi tar hand om problem som uppstått till exempel med golvbrunn eller dusch

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Badrumsrenoveringar i Haninge Vi renoverar bl.a. badrum i Söderby, Muskö, Jordbro, Kolartorp, Krigslida, Vendelsö & Skogås

  Måste ditt badrum renoveras?

  När det kommer till badrum och andra våtrum är det bra att ta tag i renoveringen. Att vänta tills fuktskador uppstått kan innebära att det kan behövas ett omfattade arbete som blir dyrt och tråkigt för dig att orka med. Åtgärder i rätt tid gör att det kan undvikas.

  Ditt drömbadrum – låt oss skapa det

  Det behöver inte finnas risk för skador för att en badrumsrenovering ska vara aktuell. Slitaget på badrum är stort och färgsättning och annan inredning följer trender. För att du ska få ditt drömbadrum behöver kanske ändringar göras. Med ett vackert badkar, installation av golvvärme, byte till vägghängd toalett, ett nytt kommodskåp och material som mosaik, marmor och keramik kan upplevelsen av badrummet bli helt annorlunda.

  Du kan lämna över till oss

  Vi har totalentreprenad i egen regi, vilket innebär att vi har ett stort kontaktnät av olika hantverkare som kan behöva anlitas under arbetets gång. Det kan vara till exempel snickare, målare, plattsättare, golvläggare, elektriker, ventilations- och VVS-montörer. Vid behov kan vi även anlita markentreprenader, rivare och grävare.

  Helhetlösningar inom badrumsrenovering

  Vi står för projektledning, att hitta de hantverkare som behövs och samordna alla arbetsinsatser. Vi har också arkitekter, materialtillverkare och konstruktörer i vårt kontaktnät. Vid ett bygge finns alltid någon kontrollansvarig, kvalitetsansvarig och besiktningsmän som ser till att vi lever upp till kvalitetskraven. Anlitar du oss som totalentreprenör får du att smidigt bygge och kan lita på att ditt drömhem skapas inom ramen för budget, tidsplanering och utifrån dina önskemål.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Golvet – badrummets viktigaste del

   I badrummet är golvet det allra viktigaste. Med ett golv av bra kvalitet som är lagt av våra våtrumsbehöriga hantverkare kan risken för skador minimeras. Golvavjämning med flytspackling kan behöva göras, och efter det kan det golv du önskar skapas med plattsättning, klinkers eller en ny våtrumsmatta.

   Kontakta oss så kommer vi förbi på en kostnadsfri offert!

   Om ni vill veta mer om hur vi kan förbättra erat golv så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en kostnadsfri offert!

   Varför ska ni välja Byggaren i Haninge?

   • Våra kunder är nöjda

   Vi är glada för att många upplever att de får vad de önskar och att vi håller vad vi lovat. Att någon rekommenderar oss till sina vänner är det bästa betyg vi kan få, och det händer ofta. 

   • Du får ett prisvärt arbete

   Som en del av vår omsorg om kunderna ser vi till att hålla priserna så låga som möjligt, men vi tummar såklart aldrig på kvalitet i material eller arbete.

   • Miljövänlighet – vi kan alltid bli lite bättre

   Vi har en strävan efter att ha ett miljövänligt byggande, där material och arbetsmetoder innebär en så liten klimatpåverkan som möjligt. Vår uppfattning är att vi hela tiden kan bli lite bättre och därför ser vi hela tiden över de lösningar vi väljer och använder oss av.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här