Bygga Hus i Haninge

Vi är ett byggbolag som erbjuder husbygge av olika typer av hus i Haningeområdet. Vi gör nyproduktion av byggnader utifrån dina önskemål, bygger mindre hus med lösvirke och kan hjälpa dig att leverera och få ett nyckelfärdigt hus på plats. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Platsbyggt Hus

Nybyggnation för att skapa ditt drömboende!

Nyckelfärdigt Hus

Ger dig snabbt ett färdigt hus!

Lösvirkeshus

Få stuga eller ett sommarhus precis som du vill ha det!

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Husbyggnation i Haninge Vi bygger hus i bl.a. Söderby, Muskö, Jordbro, Kolartorp, Krigslida, Vendelsö & Skogås

  Hur ser din dröm ut? Vi bygger den

  Har du fått ett bygglov börjar det bli hög tid att bestämma dig för vad det är för sorts byggnad som är din dröm. Vi kan hjälpa dig att bygga en villa, bygga ett fritidshus och kan bygga stenhus eller bygga trähus.

  Behöver du hjälp att fundera kring de olika alternativen får du gärna vända dig till oss:

  • Vi bygger i hela Huddingeområdet, inklusive i Tyresö, Saltsjöbaden, Gladö, Dalarö, Västerhaninge, Handen, Tungelsta och Årsta Havsbad
  • Byggmästare med totalentreprenad i egen regi – du kan lägga hela processen i våra händer

  Totalentreprenad – vi gör allt som behöver göras

  Att anlita oss för totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla steg från planeringsstadiet fram tills bygget är färdigt. Vi står också för besiktning och kvalitetskontroll och har egna kontrollansvariga, kvalitetsansvariga och besiktningsmän. Att använda totalentreprenad är en smidig lösning för ett bygge som ska bli ditt drömhem. Du slipper att vägen fram till ett färdigt hus blir en mardröm för dig att ta hand om. Allt utgår från dina önskemål, vi håller budget, tidsplanering och ser till att kvalitetskraven uppfylls.

  Projektledning och samordning

  Vi står för projektledning och har kontakt med och samordnar alla yrkesgrupper som behöver vara inblandade i bygget. Det kan vara målare, snickare, plattsättare, golvläggare, elektriker, VVS- och ventilationsmontörer, och vid behov även till exempel rivare, markentreprenader och grävarbetare. För konstruktion av huset har vi ett brett kontaktnät av konstruktörer, arkitekter och materialtillverkare.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Nyckelfärdigt – snabbt på plats

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Ett nyckelfärdigt hus kan passa om du behöver att ett hus snabbt står färdigt på plats, eller passa för en sommarstuga eller en annan mindre byggnad.

   Lösvirke – att bygga din dröm 

   Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål. Allt kan skräddarsys utifrån dina behov och du kan få full insyn och påverka ditt drömboende in i minsta detalj.

   Vad kostar ett hus?

   Vad ett hus kostar beror på en rad olika saker. Hur stort är ska det vara? Ska det platsbyggas? Är materialet trä eller sten? Finns det särskilda omständigheter där det ska byggas, behöver det till exempel utföras sprängarbete?

   Gratis offert

   Hör av dig till oss så får du en gratis offert med ett prisförslag för ditt husbygge.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här