Bygga Förråd eller Friggebod i Haninge

Har du funderat på att bygga ett förråd, en friggebod eller en annan mindre byggnad? Vänd dig till oss så får du rådgivning, hjälp att bolla idéer – och någon som kan ta hand om bygget från ritning till färdigställande. Vi arbetar i bland annat i Söderby, Muskö, Dalarö, Handen, Tungelsta eller Årsta Havsbad. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Specialist inom Förråd

– Vi bygger förråd, friggebodar, uthus och skjul. Kontakta oss idag!

Certifierade Hantverkare

– Våra erfarna snickare garanterar alltid bra resultat vid byggnationer!

Totalentreprenad

– Vi erbjuder helhetslösningar som gör det enklast för dig!

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Låt oss bygga förrådet eller friggeboden du önskar dig i Haninge Vi kommer till dig i Länna, Trångsund eller Gladö.

  Bygg en friggebod i Haninge – få extra plats

  Anledningarna till att människor väljer att bygga friggebodar och små hus kan vara många. Ibland handlar det om att behöva förrådsutrymme, men ofta fyller friggeboden en funktion som extra bostadsyta. Där kan ett tonårsbarn bo, eller så kan den användas som gästrum. Det är också möjligt att använda friggeboden till uthyrning och få en extra inkomst.

  Du behöver inget bygglov!

  Vill du bygga förråd, skjul eller frigga behöver du inte ansöka om bygglov, vilket gör att du kan höra av dig till oss och få igång bygget meddetsamma. Det som gäller är att ett litet hus är en icke-bygglovspliktig byggnad om det är max 15 kvadratmeter och inte har en högre höjd än 3 meter från mark till nock. Du kan däremot behöva tillåtelse från grannarna om du bygger nära tomtgränsen.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här