Kontakta Byggfirma i Haninge

Byggaren i Haninge är ert lokala byggföretag som utför allt inom bygg, renovering & tillbyggnation i hela södra Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga hus, garage, carport, altan, fritidshus eller attefallshus. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Hus

Ska ni bygga ett hus? Vi bygger bl.a. villor, garage, fritidshus & attefallshus

Bygga Altan

Funderar ni på att bygga en altan? Vi bygger bl.a. trädäck, trall & uterum!

Renovera Badrum

Ska ni renovera badrummet? Vi har behörighet för renovering av tvättstuga och andra våtutrymmen!

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Dags för en renovering? Kontakta skickliga hantverkare

  Med oss får du arbetet utfört av skickliga hantverkare. Under projektledningen kan du vara säker på att vi tar in skickliga yrkesmän från olika yrkesgrupper som snickare, golvläggare, målare och plattsättare. Om du vill ha referenser från tidigare projekt kan du vända dig direkt till oss så får du ta del av exempel från kunder som anlitat oss.

  Byggföretag i Haninge Vi tar oss an bygguppdrag både från privatkunder, företag, BRF:er med flera.

  Byggföretag som tar hand om projektet från start till mål

  Byggare Haninge hjälper dig med allt inom bygg. Vi är ett professionellt byggföretag som verkar i Stockholm med särskilt fokus på Haninge. Vi finns även tillgängliga i flera angränsande områden såsom Dalarö, Jordbro, Huddinge och Tyresö.

  Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag!

  Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt besök och ser över huset. Mejla oss gärna på offert@byggarehaninge.se så återkommer vi så fort som möjligt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Målgrupper Våra kundgrupper är privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder.

   Privatpersoner

   Vi hjälper gärna dig som privatperson. Vi har lång erfarenhet av att utföra exempelvis tillbyggen, underhåll och andra typer av byggnadsarbeten åt privatpersoner. Kontakta oss idag så hjälper vi dig! Vi erbjuder alltid kostnadsfria prisförslag så hör av dig idag för mera information!

   Villaägare

   Villaägare är vår kanske största kundgrupp. Vi är mycket erfarna med att utföra totalentreprenad för villor med exempelvis renovering av badrum, kök, källare och andra utrymmen. Vi gör även renoveringar och olika underhåll och andra byggen.

   Bostadsrättförening

   Bostadsrättsföreningar har vi lång erfarenhet av att hjälpa med allt inom bygg och renovering. Om du behöver hjälp med att bygga carports till alla bostadsrätter kan vi hjälpa dig. Vi hjälper såklart även till med större projekt, såsom byggen av helt nya bostadsrätter. Kontakta oss idag så hjälper vi till!

   Företagskunder

   Vi hjälper gärna dig som företagskunder. Vare sig det handlar om större projekt där ni vill bygga ett större lägenhetskomplex eller enklare byggen som en carport eller renoveringar av kontor, kan vi hjälpa er. Kontakta oss idag så diskuterar vi mer!

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här