Fasadrenovering i Haninge

Letar du efter en seriös fasadentreprenör som kan ta hand om fasadputs eller fasadreparation i Söderby, Muskö, Dalarö, Handen, Tungelsta eller Årsta Havsbad? Du har hittat rätt! Vi utför alla sorters fasadarbete i hela Stockholmsområdet. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Tegelfasad

– Vi utför underhåll och nödvändiga reparationer till er tegelfasad. Hör av er idag!

Renovera Putsfasad

– Renovera er puts för en vacker fasad som håller fukten & dyra kostnader borta!

Renovera Stenfasad

– Fasadföretag med rätt kompetens för renovering!

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Fasadfirma från Haninge som erbjuder totalentreprenad Låt oss stå för fasadrenoveringen i Söderby, Muskö, Jordbro, Kolartorp, Krigslida, Vendelsö & Skogås – du kan lita på ett bra resultat

  Låt ditt hus bli ditt drömhus igen

  En skadad eller sliten fasad kan göra att huset känns tråkigt, oavsett om det rör sig om en putsad fasad, en tegel- eller träfasad. Med ett panelbyte, ett fasadbyte eller en renovering av ytterpanelen kan ditt hus bli som det alltid borde ha varit.

  Du kan anlita oss för att

  • putsa fasad
  • byta fasad
  • byta panel
  • fasadmålning

  – och för andra fasadarbeten. Hör av dig för att få en gratis offert.

  Fasadentreprenör med totalentreprenad

  Med totalentreprenad kan vi stå för samordning och projektledning när det är dags för renovering av fasaden. På det sättet blir det enklare för dig oavsett vad det är för arbeten som behöver göras.

  Stort kontaktnät i hela Södra Stockholm

  Vi har ett stort kontaktnät med bland annat materialtillverkare, kontrollansvariga, och besiktningsmän, och utgår alltid från dina önskemål om kvalitet, tidsplanering och budget.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här