Bygga Altan i Haninge

Vi erbjuder bygge av altan, terrass, trädäck, däck med trall, pergola med spaljé och andra typer av lösningar för din uteplats. Allt för att det ska bli som du drömmer om att ha det. Vi bygger allt på plats med lösvirke och skräddarsyr arbetet utifrån dina behov. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Altanbyggare

Lång erfarenhet och byggare med all kunskap som behövs.

Bygga Altan Lösvirke

Möjlighet till helt fri utformning!

Totalentreprenad

Vi tar hand om alla steg i processen!

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Altanbyggnation i Haninge Vi bygger altaner i bl.a. i Söderby, Muskö, Jordbro, Kolartorp, Krigslida, Vendelsö & Skogås

  Med oss blir det prisvärt och enkelt

  Anlitar du oss kan du lita på att du alltid får en prisvärd lösning. Vi är en byggfirma som ser till kundernas bästa och i det ingår att priserna ska vara konkurrensmässiga, samtidigt som vi inte tummar på kvaliteten.

  Med oss får du: 

  • tryggheten i att veta att vi håller tidsplan och följer din budget
  • kunniga hantverkare från att planeringen görs tills att projektet är färdigt
  • ett bygge som följer alla aktuella regler och där kvalitetskontroll görs när det är färdigt

  Vi bygger bräda för bräda för att skapa din dröm

  Våra snickare bygger med lösvirke, vilket har många fördelar. Du kan påverka bygget av din uteplats så att den blir del av ditt drömboende, och du kan ha full insyn över utformningen och alla olika val som görs. Har du arkitektritade lösningar kan vi bygga utifrån dem, annars utformar vi en lösning tillsammans med dig. Vi använder framför allt tryckimpregnerat virke av furu när vi bygger sånt som staket, en veranda, pooldäck och annat som ska klara påfrestningarna utomhus, men även andra material är möjliga..

  Soldäck – en dröm för sommarkvällarna

  Att fixa din uteplats med till exempel ett tralldäck och kanske ett utekök ger dig en helt annorlunda utemiljö. Det blir lättare att slappna av eftersom bord och stolar kan stå på jämnt underlag och det blir lättare att umgås med familj och vänner när det finns fina förutsättningar för det. De svenska sommarkvällarna är unika eftersom ljuset stannar så länge. Man vill aldrig gå in. Ge sommarkvällarna, dig själv och din familj möjlighet att flytta ut vardagslivet och stanna ute hela dagen.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Totalentreprenör – du slipper ansvaret

   Vi blir gärna din byggentreprenör om du vill ha något träarbete gjort i Haninge med omnejd (till exempel i Farsta, Tumba, Vega, Älta, Gudö, Länna, Trångsund, Huddinge eller Tullinge). Med oss som huvudentreprenör står vi för projektledning med samordning och styrning av alla yrkesgrupper. Vi tar hand om alla steg från start till mål och du behöver inte ha stressen som kommer i att ha det övergripande ansvaret. I enstaka fall tillämpar vi generalentreprenad, men det är fortfarande vi som är din husentreprenör.

    Gratis offert – Kontakta oss idag! 

   Ett byggföretag som använder lösvirke har svårt att sätta fasta priser eftersom allt utformas utifrån de speciella förutsättningarna som finns vid ditt hus och utifrån dina önskningar. Får du då inte veta i förväg vad det kommer kosta? Absolut. Kontakta oss så får du en gratis offert med prisförslag. Genom det binder du dig inte till att anlita oss för något arbete, men du får en uppfattning om vad priset kommer bli.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här