Takläggare i Haninge

Letar du efter en takentreprenör i Haninge? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet inom takbyten och takrenovering i Haninge med omnejd. Vi hjälper till att byta och renovera alla olika typer av tak. Med förmånliga priser och hög kvalitet på arbetat är vi det självklara valet av takläggare i Haninge. Ta inga onödiga risker med ditt tak, kontakta oss redan idag för konsultation.

Byta Tak

– Vi utför byten av era tak i Stockholm. Kontakta våra takläggare idag!

Renovera Tak

– Renovera ert tak för en vacker fastighet som håller fukten & dyra kostnader borta!

Lägga Tak

– Takföretag med rätt kompetens för takomläggning!

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Haninge Takläggning på olika fastigheter i Söderby, Muskö, Jordbro, Kolartorp, Krigslida, Vendelsö & Skogås – du kan lita på ett bra resultat

  Anlita kunniga takläggare i Haninge

  Hos oss arbetar endast kunniga takläggare och tillsammans har vi mycket lång erfarenhet inom branschen. Vi jobbar med allra största noggrannhet och vet vad som krävs för ett tak som ska klara av de tuffa väderförhållandena som ofta råder i Sverige. Professionalitet är viktigt för oss och därför ser vi alltid till att vara i tid till arbetet. Vi är snabba, men har självklart alltid säkerhet och kvalitet först och främst i åtanke. När du anlitar oss får du en takfirma som även arbetar miljövänligt och dammfritt.

  Kontakta oss redan idag

  Vi har erfarenhet av både takbesiktning och takrenoveringar i områden som Saltsjöbaden, Hägersten och Tyresö.

  Takläggning på olika fastigheter

  För oss är inget arbete för stort eller för litet. Vi utför både takläggning och takrenoveringar i Haninge och dess närhet. Du hittar oss bland annat i Botkyrka, Älvsjö. Mälarhöjden, Nacka och Västerhaninge.

  Vi utför takarbeten åt:

  • Privatpersoner
  • Bostadsrättsföreningar
  • Företag
  • Fastighetsägare

  Oavsett om du har ett traditionellt tegeltak eller ett papptak kommer du att få möta en takmontör med goda kunskaper.

  Få hjälp med takbesiktning

  Det kan vara svårt att veta om ett tak behöver bytas ut helt och hållet eller om det räcker med en takrenovering. Vi hjälper därför till att utföra en takbesiktning. Exempelvis kan du som styrelseordförande i en bostadsrättsförening anlita oss för en grundläggande takbesiktning och se över vilka behov och förutsättningar era tak har. Är du privatperson kan vi komma ut till dig för rådgivning. Vi ger dig då råd om vilka åtgärder som behöver utföras för att du fortsatt ska kunna ha ett säkert och hållbart tak. Efter rådgivningen kan vi återkomma till dig med en kostnadsfri offert, du bestämmer därefter om du vill gå vidare med arbetsgången eller inte.

  Har du osäkerheter runt ditt tak rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss redan idag

  Ta inga onödiga risker med taket. Vi har lång erfarenhet och kan mer än gärna lämna goda referenser på tidigare arbeten vi har utfört på begäran.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-580 97 964
   Mail: offert@byggarehaninge.se

   Vanliga frågor Inför att man ska anlita ett byggföretag uppstår såklart en hel del frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du är varmt välkommen att kontakta oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för att byta fönster på mitt hus?

   ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan få ROT-avdrag för i princip allt byggarbete som du anlitar ett företag att utföra i ditt hem som du äger. Exempelvis byten av fönster som du anlitar oss att göra.

   Vad är en offert?

   En offert är ett affärserbjudande. Det är en beräkning för vad det du anlitar oss för kommer att kosta. Du kan få en offert kostnadsfritt av oss och du väljer sedan själv om du vill tacka ja och påbörja projektet som kommer att kosta det som angetts i offerten.

   Arbetar ni med nybyggnationer?

   Vi är ett byggföretag som arbetar med såväl nybyggnationer som tillbyggnader, ombyggnad och all slags renovering. När det kommer till nybyggnationer kan vi hjälpa till med både stora och små projekt. Allt från bygge av ett större lägenhetskomplex till bygge av en villa.

   Vad är skillnaden på nyckelfärdigt & lösvirke?

   Med ett nyckelfärdigt hus får du ett billigt hus som skapats utifrån en byggsats och i stort sett är färdigt när det levereras till din tomt. Vissa anpassningar kan göras av nyckelfärdiga hus, men det är begränsat. Med lösvirke byggs ditt hus bräda för bräda, antingen utifrån arkitektritade lösningar eller med helt fri utformning utifrån dina egna önskemål.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt badrum till vårt fritidshus vände vi oss till Byggaren i Haninge. Vi fick en egen projektledare som ansvarade för projektet som både var lyhörd & tillmötesgående. Renoveringen blev klar inom tid & bättre än våra förväntningar! Rekommenderar!

   Jonas Y, Haninge

   Vi anlitade Byggaren i Haninge för bygga till ett trädäck till vår villa i jordbro. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader! Vi gillade även att de lämnade en kostnadsfri offert. Rekommenderar!

   Sandra O, Jordbro

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Haninge för en totalrenovering av vår villa i Tungelsta. Totalt renoverades 2 badrum, 1 kök samt generella arbeten runtomkring i huset. Hantverkarna var flexibla, kom i tid & bra kommunkation. Slutreslutaten blev jättebra & vi blev nöjda!

   Ulf R, Tungelsta

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trädäck Villa. Brandbergen

   Nybyggt trädäck & altan till en villaägare i Brandbergen, Haninge.

   Badrumsrenovering Villa. Handen

   Ombyggnation & totalrenovering av badrum till fastighetsägare i Handen, Haninge.

   Attefallshus Villa. Tungelsta

   Nybyggnation av fritidshus/attefallshus till barnfamilj i Tungelsta, Haninge

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-580 97 964
    Mail: offert@byggarehaninge.se

    Offert? Klicka här